Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt tészta esetében miért...

Kelt tészta esetében miért baj az, ha túlkel?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, és nem értem?
2013. ápr. 27. 07:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert a kisült tészta savanyú lesz. Ha túl kelt, akkor újra kell dagasztani és újra rendesen megkeleszteni.
2013. ápr. 27. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Így már értem is!:-)
2013. ápr. 27. 07:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ragacsos lesz, esetleg ha kisütöd szalonnás, és az íze sem olyan jó.
2013. ápr. 27. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!