Ha füstölt (őrölt) pirospaprikával fűszerezek akkor mennyire lesz 'füstös' íze az ételnek?
Figyelt kérdés
A füstölt szalonnát szeretném helyettesíteni,(gondolom, hogy nem lesz ugyan olyan!) de ha van valakinek más ötlete is esetleg azt is szívesen fogadom.
Köszönöm!
2013. ápr. 22. 09:23
1/9 anonim válasza:
Létezik ilyen hogy füstölt őrült paprika?-megint tanultam valamit :)
3/9 anonim válasza:
Ilyen a füstölt örölt paprika : Igen érezni lehet a füstös ízt : De nem lesz olyan mint a szallona : Kevés olajban keverd el és kend be vele aminek szeretnéd a füstös ízt . Szárazon megég ..
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. ápr. 22. 09:44
6/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Füstízű sót is lehet kapni, szerintem azzal próbálkozz. a paprika valóban nehezebb ügy, mert könnyen odaéghet.
9/9 anonim válasza:
én füstölt ízű leveskockát használok, ha nincs otthon füstöltem. nem a legjobb , ugyanis nem túl egészséges de néha megteszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!