Zsíros kenyér : hagymával, pirospaprikával, vegetával kitart velem? Most :D 2012. Január 28.23:42 a nagy esti zsíros kenyerezés együtt
Fú én olyan 1-2 hete ettem... Anyám látta a tv-ben, hogy valakik azt esznek. Épp akkor csak levest főztem aznap, második csak valami szedett-vedett maradék volt. Na erre mondom, jó én zsíroskenyerezek...
Ne tudd meg, úgy megfájdult estére a gyomrom! Pedig mindig mindent összeeszek, eléggé strapabíró a szervezetem, de ez a nyers hagyma megviselt... :)
Amúgy jó étvágyat!
De aranyos vagy! :) Kár, hogy csak most vettem észre a kérdésedet. Én most eszek, igaz, hogy csak sima kiflit, de bevállaltam volna mellé a zsírt is meg a hagymát is :) Na majd legközelebb zsíros deszkázunk :)
Jó éjszakát! :)
u.i: Gondolom arról már jócskán lemaradtam, hogy jó étvágyat kívánjak. Így tehát azt mondom, hogy egészségedre! :)
"Gondolom arról már jócskán lemaradtam,"
még nem annyira mert most hagytam abba 10 perce :D elfogyott egy félkiló szeletelt kenyér + vagy 4-5 kisebb nagyobb hagyma :D de jólesett ez a kis kaja most jöhet egy is alvás :D jó éjszakát mindenkinek és ja majd valamikor csinálhatunk egy másik zsíros kenyeres estét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!