Zsíros kenyér : hagymával, pirospaprikával, vegetával kitart velem? Most :D 2012. Január 28.23:42 a nagy esti zsíros kenyerezés együtt
Vegetával soha nem enném,de nem is főzök vele.
Csak zsírral főzök,és sűrűn van itthon pecsenyezsír. Ezzel a kenyér sokkal finomabb. A pirospaprika és a hagyma jöhet:
Az örökzöld zsíros kenyér!
Mindenkinek más jut eszébe róla, kinek a gyerekkor, kinek a szegénység, kinek a tegnap este.)
Drága nagyanyám, még sütött kenyeret gyerek korunkban.
A nagy 4-5 kilós kenyerek mellé, a kemence szájába egy kis piros lábasban mindig tett egy cipót. Ez sült meg legelőször, kivette, kézzel eltördelte, és forrón csorgattuk rá a zsírt, ami a könyökünkig folyt. Ha őszön még Otelló szőlő is került mellé, maga volt a mennyország.
De rég is volt...
Valaki értelmes lepontozott 67%-ra, csak azt nem tudom, hogy mi nem tetszett az illetőnek?! Szóval el ment a kedvem, hogy ITT zsíros deszkázzak veled a sok idióta, tanulatlan, gyökér, bunkó között a gyakorin.
Jó étvágyat neked a legközelebbihez, de nem tartok veled!
(A negyedik voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!