Milyen vacsival lepjem meg a páromat?
Figyelt kérdés
2 hetente hétvégén jár haza, mert messze dolgozik és szeretném meglepni egy vacsival! Mindent megeszik amit csak elé raknak, de most valami könnyű ételt szeretnék készíteni amit nem nehéz megcsinálni és nem kellenek hozzá különleges összetevők! Ötletek? Bort is ajánlanátok hozzá? Köszi!2009. szept. 24. 18:30
1/5 anonim válasza:
főzz ki spagetti tésztát, és keverd össze egy tejfölös cuccal. a cucc a következő: tejföl(1,5-2 nagy pohár)+konzerves löncshús(egy 400 grammos)+só+bors. ezt a masszát keverd össze a tésztával, és jénaiban süsd meg. előtte szórd meg sok sajttal, locsold meg olvasztott vajjal, és tegyél rá lila hagyma karikákat. ISTENI FINOM!!!!!!
2/5 anonim válasza:
az előző vagyok. sajnos a borokhoz nem értek...:S:S:S sorry
3/5 anonim válasza:
Én brassóit csinálnék ha szeretitek, a férjem imádja! Jó sok házisavanyúval! vörösbort innék hozzá, de nem tudom, hogy szeretitek-e, én a BB Merlot édeset szeretem, de nem értek a borokhoz! Jó étvágyat!:)
4/5 anonim válasza:
1. Roston csmell,tetején mozarella,paradicsom,zöld pesto rásütve sütőben,köret jázmin rizs (pl. spenótos)!
Bor: Rose
2. Roston csirke,tetején sonka,párolt gomba,sajt,köret bpüré!
Bor: Rizling
5/5 anonim válasza:
Én salàtàt csinàlnék,vegyes salit:
Kaliforniai paprika,uborka,jégsalàta,kevés kukorica,paradicsom,esetleg hagyma felszeletelve.Rà öntenék joghurt szoszt,vagy ezersziget öntetet,Mellé bàrmilyen hus illik,én àltalàban csirkemellet füszerezve lesütök,vagy pàrom szereti füstölt kolbàsszal(sütve)
de csinàlhatsz egy jo kis francia salit is,mellé rànott szelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!