Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Páromat mivel lepjem meg?

Páromat mivel lepjem meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Páromnak szeretnék valamit sütni,akár torta,sütemény...bármi,csak az a nagy bökkenő,hogy életembe soha nem sütöttem semmit...de megszeretném lepni.Tanácsokat kérek,esetleg recepteket,egy amatőrnek mi lenne a legkönnyebb ami finom is? előre is köszönöm:))

18/L

2011. aug. 17. 11:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szereti a párod a citromot?van egy jó citromos receptem (nem kell sütni)
2011. aug. 17. 11:39
 2/15 A kérdező kommentje:
citromot mindketten imádjuk,szóval jöhet :))
2011. aug. 17. 11:42
 3/15 anonim ***** válasza:
gyömölcstorta, kakaós lepény
2011. aug. 17. 11:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

ó remek :D

Citromos csoda

400 g babapiskóta (2 csomag)

2 citrom reszelt héja és leve

egy nagy doboz tejföl(450 gramm-os)

9 evőkanál porcukor

500 ml habtejszín

Verd fel a habtejszínt egy tálban.

Egy másik tálban a citrom héját és levét keverd el a tejföllel és a porcukorral majd óvatosan öntsd hozzá a felvert habtejszínt.

rakj ki egy jénai tálat babapiskótával majd rá egy kis krémet ezt simítsd el rajta a krémet majd egy újabbb sor babapiskóta és megint krém amíg el nem fogy.

remélem érthetően írtam:)

sok sikert hozzá:)

2011. aug. 17. 11:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Emeletes élvezet. Nem kell sütni, könnyű, gyorsan elkészíthető és a fő dolog, hogy nagyon finom.

[link]

2011. aug. 17. 12:03
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem ajálnom a sütés nélkülieket, meg kell tanulnia minden lánynak sütni! Szóval kezd el, ilyen fiatalon még nem ciki ha elrontod :) (30 évesen már az lesz)

Ez egy nagyon finom süti, és egyszerű. Bátran kezdj hozzá!

[link]

2011. aug. 17. 12:08
 7/15 anonim ***** válasza:
szerintem először kezd egy sütés nélkülivel és utána próbálkozz a sütéssel kell egy alap
2011. aug. 17. 12:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Senkit nem szeretnék megbántani, de NEKEM a tejfölös-citromos cucc nagyon nem jött be. Ajándékba kaptam, iszonyatosan rossz volt. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy a kérdezőnek bejön.
2011. aug. 17. 12:15
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :))
2011. aug. 17. 12:24
 10/15 anonim ***** válasza:
jaj bocsi a citromos receptnél elfelejtettem írni ha megcsinálod hogy tedd be egy éjszakára a hűtőbe ha elkészült
2011. aug. 17. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!