Páromat mivel lepjem meg?
Sziasztok!Páromnak szeretnék valamit sütni,akár torta,sütemény...bármi,csak az a nagy bökkenő,hogy életembe soha nem sütöttem semmit...de megszeretném lepni.Tanácsokat kérek,esetleg recepteket,egy amatőrnek mi lenne a legkönnyebb ami finom is? előre is köszönöm:))
18/L
Én meg azt mondom, ha még életedben nem sütöttél, nem biztos, hogy pont egy ilyen alkalomra kell próbálkoznod.
Max. valami pudingot hasonlót készítenék a helyedben, szépen, ízlésesen díszítve, mint egy félresikerült első sütés utáni leégést felvállaljam a leendő párom előtt.
Helyedben sütnék piskótát(szív alakút),és valami krémet raknék bele,vannilia pudingosat-megbolondítva citrommal:)
Mire is gondoltam: vannilia pufingot megfőzöd raksz hozzá 25dkg margarint,porcukrot,fél citrom leve.:) belekened.:)
Tetejére marcipánt tennék és bele irnám csokimázzal h SZERETLEK..:)
próbáld kia lusta rétest, vagy lusta asszony rétesét.
pofon egyszerű és isteni finom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!