Hogy csináljak diokrémet a tortába?
Figyelt kérdés
Tejjel, pudinggal nem tudom, tejcukorérzékenység miatt. Maragarin+dio+cukor? Valami ötlet? Fontos lenne.2009. szept. 24. 15:35
1/2 anonim válasza:
A margarint keverd ki cukorral,a dióra önts egy kis vizet és azzal forrald fel sűrűre ( akár a mikróban is ),és keverd hozzá a krémhez.Tehestz bele egy kevés rumot is,attól jobb íze lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2009. szept. 25. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!