Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha megtehetnétek, hogy mindenn...

Ha megtehetnétek, hogy mindennap húst egyetek akkor ennétek minden nap?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 18:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem szükséges a sok hús de szükséges a kortól és fizikai igénybevételtől függőn mindennap legalább 5-10 dkgr ig

ettől még senki nem fog tönkre menni anyagilag, viszont az állati fehérjére a sejtépítés miatt nagyon nagy szükség van!

Itt vagyok én és a férjem- mindig a napi 5 dkg húst igyekeztem elfogyasztani természetesen növényi élelmiszerekkel együtt- ha tojás volt a menü akkor esetleg elhagytam.Mivel a tejet soha nem bírtam, viszont sajtot, mindennap fogyasztok reggel csak egy vékony szeletet a Ca miatt.

A férjem egy idős velem szóval kicsit fiatalabb-- de ő inkább sok kenyér, sok tészta sok burgonya párti volt esetleg a tej az amit néha ivott.

Ma idősebbnek látszik mint én, tiszta ősz, sovány mint egy koplaló hindu.Mert soha nem evett elegendő húsfehérjét!!

ezzel szemben én 71 éves vagyok nem vagyok őszhajú,sűrű és a hátam közepéig ér, és ha idősebb korosztálybeliekkel találkozom valahol többel akkor még véletlenül se mondom meg a koromat-- mert mindenki azt gondolja, hogy talán már 60 körül vagyok. Így hallgatok az idősebb hölgyek előtt akik sokkal fiatalabbak és még is idősebbeknek látszanak.

Tessék normálisan étkezni úgy ahogy egy magyar ember megszokta generációkon keresztül genetikailag. Nem a sok a fontos hanem a minden a fontos a vegyes étkezés a fontos és a normális mennyiségű víz fogyasztása

2013. ápr. 24. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!