Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha megtehetnétek, hogy mindenn...

Ha megtehetnétek, hogy mindennap húst egyetek akkor ennétek minden nap?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 18:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Éppen megtehetném (más sem sokkal olcsóbb), de nem kívánom minden nap.
2013. ápr. 17. 22:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Én speciel ma egy jó körömpörköltet zabbantanék !
2013. ápr. 18. 06:52
 13/21 anonim ***** válasza:
44%

Igen, körömpörkölt, vagy pulyka-zúza-pörkölt?

Ez itt a kérdés, mi legyen hétvégére!

Vagy csak egy gyorsan elkészülő rántott máj? :))))

2013. ápr. 18. 08:03
 14/21 Gamre18 válasza:
100%
Nem, mert fő a változatosság. Változatosan kell étkezni! Nem ehetünk minden nap húst, az se jó
2013. ápr. 18. 08:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Köszi 13. a tippet!

Zúzapörkölt lesz a hétvégén! Csak sokat kell főznöm, mert dobozolok a kollégista lányaimnak is...:))

2013. ápr. 18. 08:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Megtehetném,-bár a spórolós fajta vagyok - de nem eszünk mindennap húst, mert nem kívánjuk mindig.

zöldséglevesek, tészták, nagyon sokszor főzelékek, és nem feltétlenül hússal kerülnek hétköznap a menübe.

sokszor tojás, bundáskenyér vagy lisztbe forgatott ropogósra sült hagyma a feltét.

hidegkajának is gyakran vaj, sajt, túró,(pl körözött) tejföl, joghurt, retekkel hagymával teljes mértékben megfelel.

ezek viszont korántsem mondhatók olcsónak, szóval nem kizárólag spórolás cáljából, hanem , mert jólesik a bizonytalan értékű felvágottak helyett.

2013. ápr. 18. 08:57
 17/21 anonim válasza:

Szerintem ez a "megtehetnem" dolog kicsit furcsa, mert szinte mindenki megteheti akinek van penze normalis kajara. (persze a hus draga, de manapsag egy fej salata is tök sokba kerül, 2 darab paprika meg megtöbbe. Ha meg kimegyek a metroba egy bazi nagy hust megveszek fel penzert, otthon felvagom, fagyasztom es 10 adag steak meg is van olcson)

De ertelmezve a kerdesedet:

Nem. Egyszerüen nem kivanom. Gyerekkent hust hussal ettem, makaronit kenyerrel es zsirral, de felnöttkent ez megvaltozik, ma mar csak amit kivanok. NAGYON befolyasolja, hogy parom jol föz, tud is fözni, tanult szakacs, es szeret is! Es nagyon jo dolgokat össze tud ütni olyan zödsegekböl amiket regen meg sem kostoltam, mert nalunk otthon csak hus volt hussal. Van, hogy egy hetig az összes hus amit eszek az hal, de nem is kell több. Csak azt eszünk amit megkivanunk, ergo gagyi felvagott, meg virsli meg ilyesmi kiesett az etrendböl. (van alternativ olcso kaja, csak maceras megcsinalni + regen nem ismertem ezeket)

Most parom elutazott 3 napra, es visszaestem pizza, virsli, tojas es hasonlo etrendre. Nagyon utalom, remelem holnap eszek valami finomat! :)

2013. ápr. 18. 13:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi minden nap eszünk húst. 3 fiúgyerek és a férjem is igényeli. Nem jövünk ki sokkal többe, mint ha nem ennénk. Viszont így jóllaknak!
2013. ápr. 19. 09:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Kifejezetten vannak olyan napok, amikor egyáltalán nem kívánom a húst, pl. feltűnt húsvét után, hogy kb. egy jó héten keresztül még felvágottat sem ettem. Nem azért, mert húsvétkor "telezabáltam" magam, hanem egyszerűen a zöldségfélék, a főzelékek, hasonló kaják mint karfiol-pörkölt és egyebeket kívántam.

Nagyon sokszor főzök úgy, hogy valamit eltervezek, és amikor elkezdek főzni, teljesen más lesz, mert mást kívánok.

Nem minden a hús, persze a szervezetnek az is kell, de legalább annyira fontos a zöldségféle is, és igenis oda kell figyelni, amikor a szervezet azt kívánja!

2013. ápr. 19. 10:04
 20/21 anonim ***** válasza:
nem. nem kívánnám minden nap, egy idő után biztos rosszul lennék tőle.
2013. ápr. 20. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!