Keresem az alábbi sütemény receptjét (részletek lent)?
Figyelt kérdés
Kívülről cukormentes kakaóba van forgatva, vagy olyan kakaós bunda van rajta, ezt nem tudom pontosan. Belül csak tészta, de inkább kicsit puhább, vizesebb nem piskóta tészta és azt hiszem alma is van benne. Az egész kb akkora, mint egy fasírt és hasonlóan is néz ki. A mamám sütötte régen, de sajnos meghalt, úgyhogy nem tudom megkérdezni tőle, hogy miből készült. A süti neve is érdekelne, ha esetleg tudja valaki. :)2013. ápr. 16. 14:17
1/2 anonim válasza:
Csak tipp: talán lekvárosgombóc?
vagy innen vmelyik?
vagy édes pogácsa kakaóba forgatva?
Nincs több ötletem:)
2/2 anonim válasza:
Őszintén sajnálom, hogy már nem tudod anyukádat megkérdezni,
De gondolkozz, esetleg nagynéni, vagy a keresztmamád vagy más rokon nem emlékezhet-e rá, talán tudnának Neked segíteni.
Én még arra tippelnék, hogy egy kevert almás -esetleg bögrés- süti lehetett, pogácsaszaggatóval kiszaggatva, és kakaóba forgatva.ha ilyesmi, az nagyon egyszerű, biztosan meg tudnád csinálni.Rossz biztosan nem lenne, de lehet, hogy hasonlítana az emlékedbelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!