2 napja főztem gyümölcslevest, hogyan sűríthetném be, hogy szósz legyen?
Figyelt kérdés
Mára sült húst és krumplipürét gondoltam, meggy szósszal. Ha már a levest úgysem ették, talán valaki tudna valami okosat mondani a sűrítésről.(Tejföllel habartam)2009. szept. 23. 08:50
2/8 anonim válasza:
szia!
kevés liszt+ tejföl (magyarán habarás)
3/8 A kérdező kommentje:
Oké fölteszem újra főni és habarjam be mégegyszer? A kevés leszt mondjuk egy ek?
2009. szept. 23. 09:01
4/8 anonim válasza:
Vaníliapuigot hidegen elkversz egy kis tejjel, majd a meleg mártáshoz hozzákevered, Isteni. De ha nem szeretitek így, akkor egy kis lisztet tejjel csomómentesre keversz hidegen és a meleg mártáshoz kevered, így nem lesz csomós.
5/8 anonim válasza:
Nem lesz így túl kevés a gyümölcs benne? Én tennék még hozzá gyümölcsöt, ne csak a sok massza legyen. :))
6/8 A kérdező kommentje:
Életem második gyümölcslevese ez, és kissé sokat csináltam, azért akarom átalakítani.Majd vacsira elkészül. a pudingosat kipróbálom, finom lehet, édesszájúak vagyunk.
Gyümölcs van benne dögivel alma, szilva, meggy, birs.Gondoltam pürésítem az eddigieket, felfőzöm, besűrítem és utána teszek még meggyet bele.Így jó lesz?
2009. szept. 23. 13:47
7/8 anonim válasza:
Szerintem keményítővel a legegyszerűbb,és legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!