1/6 anonim válasza:
Előmelegített légkeveréses sütőben, pár percig magas hőfokon, majd alacsonyabbon tűpróbáig. A sütő aljába mindig teszek egy edényben vizet.
2/6 anonim válasza:
6 tojásfehérjét felverek géppel,beleteszek 6 evőkanál cukrot és keményre verem a habot,egy fél sütőport,vagy egy kiskanál szódabikarbónát.
majd fakanállal belekeverek 6 kanál lisztet és csomómentesre keverem.
Beleöntöm a zsírozott,lisztezett tepsibe,de újabban sütőpapírt használok.
3/6 anonim válasza:
ja igen és hideg sütőbe teszem és 200 fokon sütöm alsó felső sütéssel,míg a fogpiszkálóra nem ragad tészta,és a teteje megbarnul.
4/6 anonim válasza:
kettes, a sárgáját bele se teszed? :)
Én amúgy egyben verem fel a fehérjét és a sárgáját ugyanannyi evőkanál cukorral, ahány tojás - addig verem robotgéppel, míg tömör, krémes, fehéres hab lesz belőle. EZután keverem bele a lisztet és 1-2 ek olajat.
Előmelegített forró sütőben sütöm, pár perc után lejjebb veszem kicsire a tüzet és tűpróbáig sütöm.
5/6 anonim válasza:
6 fehérje felverve bele 12 dkg cukor, hozzákeverve a 6 sárgája. Bele 12 dkg liszt (esetleg kevés sütőpor). 180-200 fokos sütőbe teszem, legalább 15 percig nem nyitom ki, és addig sütöm, amíg már nem ad ki szivacsos hangot, ha megnyomom tenyérrel (nem tehénkedem rá, csak egy nagyon picit nyomom meg).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nekem a széle mindig száraz,a közepe pedig beesik.Már próbáltam minden féleképpen,sehogy nem sikerült normális piskótát sütni.Most lecseréltük a sütőt ,remélem az újjal sikerül!
2013. ápr. 8. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!