Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igaz az, hogy Szolnokon kívül...

Igaz az, hogy Szolnokon kívül nem létezik a habos ischler?

Figyelt kérdés

Szolnoki vagyok, és itt minden cukrászdában habos az ischler. Ilyen rohadt magas sütik, tojáshabbal a két lap között.

Mindenki hülyének nézett, amikor azt mondtam hogy itt a környéken 100 ezer ember így nevezi és eszi. :D

Esetleg nem szolnok környékiek, nálatok is van ilyen? Lehet BP-n kapni valahol esetleg?

2013. ápr. 2. 19:50
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szia! En is szolnoki vagyok es igen, csak az Afoldon ismerik, mashol gyakorlatilag lekvaros linzer, beboritva csokival...itt Pesten a mogyorodi sarkan van elvileg, errol csak hallottam ismerostol, viszont a Bosnyakon a buszveggel szemben van egy pekseg, ahol van :) ugy hozzak fel :) en holnp megyek venni, mert tegnap megkivantam, egy ismerosom posztolta pont, hogy hozott maganak, mert o is ott nott fel, de mar o s pesti. Szoval 2 eve meg vettem ot, de tudom, hogy a lekseg meg megvan! Nem cukraszda! Pekseg! Csak vannak sutik! :) remelem sikerrel jarunk :)
2013. szept. 16. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!