Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sok főtt tojás megmaradt,...

Sok főtt tojás megmaradt, mihez kezdjek velük?

Figyelt kérdés

Gyerekeim nem szeretik, tojássaláta, rakott krumpli, tojáskrém kizárva :(

Háziállat nincs, aki megenné...

Kidobni viszont nem szeretném, de egyedül nem bírok velük :)

Mit lehetne készíteni belőlük?

2013. ápr. 1. 22:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Maximálisan egyetértek Veled.

Ha lenne a közelünkben rászoruló akkor nyiván megkérdeztem volna, hogy elfogadja-e tőlünk.

Nem gondolom, hogy mindenképpen a gyerekeimbe kellett volna tömnöm: ha szertitek ha nem megeszitek mert nem adjuk a kutyáknak...

Igen, mi nem eszünk soha tojáspörköltet, de nem azért mert snassz, hanem mert nem szeretjük.

Bocsánat!

2013. ápr. 2. 17:53
 22/23 anonim ***** válasza:
23%

Akkor mi jó fenének írtad ki a kérdést egyáltalán? a tojáspörkölt nem volt a kérdésedben kizárva, de itt bárki, bármit válaszolt, neked egysem jó.

Milyen válaszra számítottál, ami a ti ízléseteknek is megfelelne ?

A kedves "osztogató " pedig nem a saját kontójára osztogat, ha jól értettem, és azt sem szívből adja, csak már az állataiknak sem fogy el amit "szereznek "...

lehet nullára pontozni, a véleményemet akkor is tartom.

Én is adtam szegényeknek húsvét mindkét napján, de abból, amit magam sütöttem-főztem...

2013. ápr. 2. 18:06
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, 20. vagyok (meg aki a nosaltys linket írta valahol elöl). Azt a kaját mi hordjuk hozzájuk, figyelembe véve, hogy ki mikor van otthon. Amikor ünnep van, vagy tudom, hogy szülinapja/névnapja valakinek a családjukból, akkor kapnak egy tálca sütit, amit én sütök, mivel szeretek sütni. Jó szívvel segítek bárkinek, akinek tudok, akár csak egy pár jó szóval, vagy ha tehetem, mással is. Alapvetően kedves vagyok az emberekkel, és ezt elvárom másoktól is. De ha tegyük fel valaki segítene nekem, akkor még alapvetőbb, hogy kedves vagyok hozzá, és nem egy utolsó bunkó. Az egyik családnál a férfi, a másiknál a nő ilyen, a társuk viszont legalább normális. Nem vagyok egy birka, akit kihasználhatnak, és tisztában vagyok vele, hogy nem ők tesznek nekem szívességet ezzel, hanem én nekik. Csupán egy kis kedvességet várok el, mást nem. Hagyhatnám bent a fenében a sok kaját, ott megsemmisítik, ők meg egyenek amit tudnak. (Érdekes módon mindkét családnál a bunkó fél az, amelyik otthon mereszti a seggét, iszik, és semmit nem csinál, a másik próbál a gyerekeivel boldogulni.) A nő egyébként tervezi, hogy elhagyja a pasit, de egyelőre nincs hová menniük a gyerekekkel. Nálunk sincs annyi hely, hogy négyen ide jöjjenek, pedig szívesen befogadnám őket pár hónapra. Segítünk nekik lakást keresni, ami közelebb lesz a nő munkahelyéhez, az otthonülő férje meg ki lesz rakva a házból, amihez semmi köze (házasság előtt örökölte a nő). Azért, mert épeszű a gondolkodásom, és nem egy kihasználható birka vagyok, már megkaptam, hogy szívtelen vagyok. Elég érdekesen keverik a fogalmakat az emberek... De ez megint egy más téma.

Másrészt: ha megeszik ők, akkor nyilván kevesebb család fog éhezni, igaz? Ezzel is jót tettek, a kutyáknak aznapmár kevesebb kaját kell adni. Ez is segítség. Nem csak szegény emberek léteznek (megjegyzem, sokan maguk tehetnek erről, vagy épp már a szüleik).

2013. ápr. 2. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!