Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell habos-ishlert csinálni?

Hogy kell habos-ishlert csinálni?

Figyelt kérdés

Bevált receptet szeretnék, ami olyan finom mint a cukrászdai.

Köszönöm

2009. szept. 18. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Elvileg hivatalosan nem létezik, ilyen, hogy habos Isler, persze attól még készíthetnek ilyet, mint a cukrászda különlegessége. Különben pedig segíthetek a recept kigondolásában, ha szeretnéd.
2009. szept. 18. 14:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Óh, hát az szomorú, mert az nálunk a kedvenc.

Fehér hab van benne, jó édes-csömör:) Ennek a tésztája is nagyon finom, mintha mézes-vagy fahéjas lenne, nem tudom...És vagy csokival van leöntve vagy múlthéten ettem olyat amin karamellmáz volt:)

Ötlet?:)

Nyers tojás semmiféleképpen ne legyen benne/1szer voltam már szalmonellás:(/

2009. szept. 18. 15:27
 3/7 A kérdező kommentje:
De h.lyét kapok ettől, ki pontozott le téged és miért???!!!Részemről hasznos, és ha segítesz azt is megköszönöm:)
2009. szept. 18. 15:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Aki lepontozta az 1.válaszolót, az írja már meg akkor legalább a receptet...
2009. szept. 18. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes, de tényleg. Miért lettem lepontozva? Vajon mert segíteni akarok?

De mindegy is, fő hogy te ehess valami jót: először ebben sem nyers elvileg a tojásfehérjehab, mert hogy forró cukorszörpöt adunk hozzá, ami végül is megfőzi a felvert fehérjét. Majd ha ezzel megvagy, akkor az elkészült habot nyomózsákból, a kiszúrt karikára nyomod, majd ráhelyezed a tetejét. Én legalábbis így képzelem el nagyjából.

De keresgéltem, és ezt találtam közben: [link]

Ez a recept szerintem is tökéletes, már csak az arányok miatt is. Remélem sikerülni fog, majd írd meg, ha lehetne!

2009. szept. 19. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Mifelénk csak habos islert lehet kapni. Sokáig nem is tudtam hogy az isler lekvárral van az ország más részein. S még a többiek engem néztek hülyének hogy én miről is beszélek. A habos isler a legeslegfinomabb süti!!
2009. dec. 13. 12:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, isteni:)
2009. dec. 14. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!