Hogy kell habos-ishlert csinálni?
Bevált receptet szeretnék, ami olyan finom mint a cukrászdai.
Köszönöm
Óh, hát az szomorú, mert az nálunk a kedvenc.
Fehér hab van benne, jó édes-csömör:) Ennek a tésztája is nagyon finom, mintha mézes-vagy fahéjas lenne, nem tudom...És vagy csokival van leöntve vagy múlthéten ettem olyat amin karamellmáz volt:)
Ötlet?:)
Nyers tojás semmiféleképpen ne legyen benne/1szer voltam már szalmonellás:(/
Hát ez érdekes, de tényleg. Miért lettem lepontozva? Vajon mert segíteni akarok?
De mindegy is, fő hogy te ehess valami jót: először ebben sem nyers elvileg a tojásfehérjehab, mert hogy forró cukorszörpöt adunk hozzá, ami végül is megfőzi a felvert fehérjét. Majd ha ezzel megvagy, akkor az elkészült habot nyomózsákból, a kiszúrt karikára nyomod, majd ráhelyezed a tetejét. Én legalábbis így képzelem el nagyjából.
De keresgéltem, és ezt találtam közben: [link]
Ez a recept szerintem is tökéletes, már csak az arányok miatt is. Remélem sikerülni fog, majd írd meg, ha lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!