Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma ami gyorsan...

Mit főzzek ma ami gyorsan megvan, és nem kellenek különleges hozzávalók hozzá?

Figyelt kérdés
Főzni kéne valamit de nincs rá se időm, se kedvem hogy 4-5 órát ácsorogjak a konyhában.. Tegnap is így voltam vele és összedobtam egy pizzát ami mosogatással együtt megvolt 1 óra alatt! Tudtok ajánlani valamit ami hamar megvan? Ami olyan egyszerü mint a pizza, vagy madártej. (utóbbit 2 napja csináltam).
2009. szept. 18. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

kifőtt tészta


ahogy akarod...tejszines kapros csirkemelles raguval, vagy bmi ilyesmi..


tejföl+ szalonna


túró, tejföl, porcukor - akárhogy variálva


lekvár+ dió


sajtmártás, sajtszósz

2009. szept. 18. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Lecsó, krumplis tojásrántotta (nagyon laktató és nagyon finom): főzz meg krumplit, majd amikor a hagyma esetleg kolbi félig jó, akkor még süsd a krumplival is, aztán rá a tojás. Vagy melegszendó, vagy bundás kenyér (mi paradicsommal és fokhagymával esszük.)
2009. szept. 18. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
A mi lecsónk 5 óra (!!!) hosszáig készül :D plusz mosogatás :D szóval az kilőve! Rántottát nem szeressük :(
2009. szept. 18. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:

krumplis tészta.

melegszendvics

tojásos lecsó

rántottába darabolhatsz vmi felvágottat ( még mielőtt ráöntenéd tojást, süsd meg őgy jobb)

ham and eggs, igazi ha van zölborsód


ja és főzelékek is hamar emgvannak, ha fagyasztott zöldséget kiolvasztod mikróban

2009. szept. 18. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim válasza:
100%

Szia!


Én a paradicsomos-padlizsános tésztát ajánlanám. Kb. 30 perc alatt kész!!!! Padlizsánnak úgyis szezonja van...


Elkészítés:

A padlizsánt körcikkelyekre vágom, besózom és állni hagyom. Közben a hámozott paradicsomot (konzerv) kiskockára vágom. Olajat melegítek, belepazsírozok 4-5 gerezd fokhagymát, majd beleteszem a sótól leitatott padlizsánt. Amikor kezd megpirulni a padlizsán hozzáadom a paradicsomot. Fűszerezem bazsalikommal és kevés sóval. Amikor már szépen összeforrt, hozzáadok még egy kis cukrot is. Penne tésztával összekeverem és a tetejére mozzarella sajtot teszek.

Nagyon fincsi és könnyű elkészíteni!

2009. szept. 18. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5 óra a lecsó?????? Hát azt meg, hogy csinálod? 1 óra alatt megvan és isteni!
2009. szept. 18. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

Bolognai? Az elég gyorsan megvan.

Egyébként lecsó az nálunk is órákig tart...hagymapucolás 1óra minimum:D

2009. szept. 18. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, én még soha nem pucoltam hagymát 1 órán át.
2009. szept. 18. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Apa csinálja a lecsót és ahhoz hogy délre kész legyen, majdnemhogy hajnalban kel fel! Nagyon aprólékosan csinálja, sokat csinál, tehát nagy kondérral, addig, amíg olyan lesz mint a püré, amiben nem látod melyik a paradicsom, melyik a paprika... mindennek lehúzza a héját, csak a legszebbeket rakja bele, legkisebb tűzön csinálja, és a legfinomabb lecsó a világon. Ettem már 1 órás lecsót és nem hazudok, nem bírtam lenyelni, az első kanál után majdnem kijött, nem azért mert finnyás vagyok hanem mert apájét szoktam meg és a többi gyorslecsó borzalmas az övéhez képest..
2009. szept. 18. 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyors kaját készítek: túrós tészta, lapcsánka, melegszenvics, paprikás krumpli, mákos guba, stb.
2009. szept. 18. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!