Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bab, borsó, lencsét főzés...

Bab, borsó, lencsét főzés előtt hogyan mosod meg?

Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Folyóvizben.
2013. márc. 26. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Szüröbe teszen és folyóvizzel átöblitem
2013. márc. 26. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is egy nagy műa. szűrőtálba teszem, és folyó vízzel alaposan átmosom.utána teszem az áztató vízbe.az áztató vizet is a szűrőben öntöm le róla, és mégegyszer átöblítem.
2013. márc. 26. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Szokott egy-két szemen vastag kosz lenni (leginkább borsón figyeltem ezt meg),ami folyóvíz alatti mosással nem jön le.Ezért beleteszem tálba,felengedem vízzel,s jól ,,megmoncsolom,megmarkolászom",majd szűrőbe öntöm és folyóvíz alatt leöblítem.Aztán mehet a tiszta áztatóvízbe.
2013. ápr. 2. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!