Van olyan, hogy valaki olyan béna, hogy sosem tanul meg főzni?
Már egy ideje próbálkozom, de soha semmi nem sikerül, akármennyire igyekszem, nincs tehetségem hozzá. A pörköltből mindig leves lesz, a főzelék túl híg, stb.
Amit el lehet rontani a konyhában, azt én elrontom. :(
Ha belegondolok, kb. 100 főzési próbálkozásomból talán 2-3 volt ehető.
Próbálkozzak tovább vagy van olyan, aki ezt sose tudja megtanulni és mondjak le arról, hogy valaha konyhatündér leszek?
Próbálkozz tovább !! ha ezt az oldalt olvasod, már itt is rengeteg tapasztalattal, jó tanáccsal találkozhatsz.
ha valami le van írva, hogy hogyan csináld, nehéz elrontani, de persze vannak praktikák, ötletek.
Soha nem mondd, hogy soha :))
100-ból 2-3 sikerül ? túl szigorú vagy magadhoz, vagy maximalista, vagy kishitű.
Az itt válaszolóktól, konkrétan is kérdezhetsz főzési alap,-illetve rutindolgokat, nyílatn és privátban is, ha az neked kényelmesebb.
Próbálkozz.Ne add fel!
Én is belejöttem,pedig aztán...:)
Szeretem ezen az oldalon olvasni a tapasztalatokat,kipróbált recepteket!
Sokat köszönhetek ennek az oldalnak!
Sőt ma már eljutottam oda,hogy ha valami újdonságot szeretnék kipróbálni,akkor ennek az oldalnak a keresőjét használom.:)
Jobban szeretem,mint a receptes oldalakat.
Nyugodt szívvel ajánlom Neked is.Bátran próbálkozz az itteni tapasztalt háziasszonyok instrukciói alapján!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!