Házilag, hűtőben érlelt marhahús körbe kell vágni sütés előtt?
Figyelt kérdés
14 napja érlelek 1 kg-os marhacombot a hűtőmben 3-5 fok közötti hőmérsékleten.
Az érleléshez hozzá tartozik, hogy -mivel a hűtőmben alacsony a páratartalom- kissé megkérgesedett a hús felszíne.
Sütés előtt levágja ezt a kérget vagy az kell rá, hogy finom legyen?
2013. márc. 23. 16:01
1/2 anonim válasza:
HAgyd rajta, igy a legfinomabb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. márc. 24. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!