Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hipergyors túrótortán megállt...

Hipergyors túrótortán megállt a tej, beszívódik? SOS SEGÍTSÉG

Figyelt kérdés
Hipergyors túrótortára ráöntöttem a tejes tojást és alig szívódott be. Sütés közben fog beszívódni? [link]
2013. márc. 22. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos segíteni nem tudok, csak ennyiben:

A femináról ne nézz receptet!! Én már többször is próbáltam, mind rossz volt (nem megfelelő mennyiség az alapanyagokból, rossz sütési idő, nem áll össze, stb.) Pedig egyébként nosalty, mindmegette, stb.-ről nézett receptek mindig sikerülnek.

Remélem azért megoldódik majd!

2013. márc. 22. 13:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, az arányok tényleg nem voltak az igaziak, de azon változtattam.De ez, hogy nem szívódik be a tej...

Tényleg nem sütök többet innen.

Más is járt így? Sütés közben beszívódik?

2013. márc. 22. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom sajnos mi segithetne,lehet jo is lessz,de nekem az a 4 dl. tej sok,mint ahogy az elözö irta,mashonnan keress recepteket.Hasonlo receptet talaltam,ezt majd kiprobalom.

[link]

2013. márc. 22. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Így nyersen nem szívódik be, az biztos. Sütés közben, mikor a melegtől a részecskék gyorsabban mozognak, összekeveredik, és a tojás is megfő benne, szerintem úgy összeáll. Mindenesetre akkor vágd majd fel, ha teljesen kihűlt, még abban bízva, hogy a benne lévő kihűlt vaj szintén fog rajta valamit. Vagy maximum kiskanállal eszitek. :)
2013. márc. 22. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tettél volna bele hidegen kikeverhető vanília pzudingot, az felszívná a tejet.
2013. márc. 22. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!