Kicsit már "szagos" a 4 napja vett virsli. Lesz-e bajom tőle?
Figyelt kérdés
A nyálkát már lemostam róla. Elég,ha simán megfőzöm és elmegy a rossz szag? Tegyek a fözővízbe valamit, vagy inkább süssem meg? Még nem romlott teljesen,de érezhető egy kellemetlen illat rajta.2009. szept. 17. 08:19
11/16 anonim válasza:
Szerintem minden virsli ami nem ilyen főzőtasakban van benyálkásodik. Le kell mosni, aztán főzd meg ha romlott úgyis megérzed az ízén, akkor ne edd meg:)
12/16 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem,hogy beáztatom ecetes vízbe és utána vagy jó sokáig főzöm/sütöm! Kicsit belekóstoltam és elég rossz íze volt. talán utána jobb lesz. Most el kell mennem,a eddig ázik a vízbe. később megírom mi lett az eredmény. lehet mégis kidobom,de még megpróbálom hátha ez bejön. Ha más eredménye nem lesz, gazdagabb leszek ezzel a tapasztalattal. köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2009. szept. 17. 09:02
13/16 anonim válasza:
Fujj! Dobd ki! Kapsz Coopos virslit már 100 ft-ért. Inkább vegyél azt minthogy megeszed a rosszat!!!
14/16 anonim válasza:
Szerintem is dobd ki, nem érdemes kinlódni vele :D
15/16 A kérdező kommentje:
Hát hazajöttem,és az ecetes vízből kivéve is olyan szaga volt. Nem tudom leírni,de már túl volt azon az "illaton" ami még tolerálható lenne. Nem is enném jóízűen.
Vasárnap vettem egy kilós kiszerelésben és nem voltam olyan éhes ,hogy megegyem ennyi idő alatt. Valószínűleg az volt a gond,hogy benn hagytam a műanyag kiszerelésben,és ott meg jól megpimpósodott a zárt közegben Legközelebb ,ha veszek ennyit egy részét lefagyasztom. Nem volt drága egyébként nem vesztettem sokat vele szerencsére.
Köszönöm még egyszer.
2009. szept. 17. 14:36
16/16 anonim válasza:
Én ilyen virslitől olyan gyomorrontást kaptam,hogy azt hittem,nem élem túl.Pedig nem volt szagos.A páromnak nagyon erős gyomra van,de ő is nagyon beteg lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!