Kicsit már "szagos" a 4 napja vett virsli. Lesz-e bajom
tőle?
Figyelt kérdés
A nyálkát már lemostam róla. Elég,ha simán megfőzöm és elmegy a rossz szag? Tegyek a fözővízbe valamit, vagy inkább süssem meg? Még nem romlott teljesen,de érezhető egy kellemetlen illat rajta.
Miért akarsz vele kísérletezni? Dobd ki a csudába.
2009. szept. 17. 08:21
2/16 anonim válasza:
Hát inkább ne edd meg! Ha már gyanús az "illata"...
2009. szept. 17. 08:26
3/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom kidobni:)
Volt már,hogy olyan (darált)húst vettem, aminek volt már kis bukéja, de pár óra főzés után kiment belőle,és nem is éreztem semmi kellemetlen illatot. Talán visrlinél is van valami praktika,ha nem is lehet órákig főzni.
2009. szept. 17. 08:30
4/16 anonim válasza:
Én már ettem ilyen virslit, nem lett bajom tőle. De tényleg jobb lett volna frissen megenni.
HA hűtőben volt 4 nap alatt nem szabad neki megromlania. Jó forró vízben főzd meg és egy kicsit főzd tovább, mint kéne! Főve már nem lesz olyan szaga, íze.
2009. szept. 17. 08:31
5/16 anonim válasza:
Esetleg ha úgy döntesz, hogy mégsem eszed meg, ha van kutya, vagy macska, ő még nyugodtan megeheti. Így nem kell kidobni sem.
2009. szept. 17. 08:33
6/16 anonim válasza:
csak akkor nem ártana, ha nem vennéd észre, hogy szagos!!!
2009. szept. 17. 08:36
7/16 anonim válasza:
De gondolom még nem messziről bűzlik, csak közelről megszagolva van egy kis furcsa illata.
2009. szept. 17. 08:39
8/16 anonim válasza:
Én már ettem ilyen virslit. Jól megmostam, jó sokáig sütöttem. A páromnak semmi baja nem lett, de nekem ment a hasam tőle. Nem vagyunk egyformán érzékenyek... Én többet nem eszem ilyet.
2009. szept. 17. 08:45
9/16 anonim válasza:
Én nemcsak azért nem enném meg, mert valami bajom lehet tőle. Biztos benne lenne az orromban a rossz szag és ha csak egy kicsi is maradt benne, ha megütné at orrom ahogy a tányér fölé hajolok, akkor elmenne az étvágyam. Nem sok büdösebb dolog van a bomló fehérjénél.
Lehet, hogy nem jó kaját kidobni, de én inkább jóízűen eszem.
2009. szept. 17. 08:48
10/16 anonim válasza:
Áztasd egy kis ideig ecetes vízbe,és utána főzd meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!