Melyik étellel "fogtad meg" a párodat?
Figyelt kérdés
Arra a monásra gondolok, hogy "A férfiak szívéhez a hasán át vezet az út" :-)
Én császármorzsát csináltam, mikor először nálunk járt a párom. Nagyon ízlett neki, azt mondta, a nagymamája tudta ilyen jól elkészíteni.
2009. szept. 16. 21:31
1/13 anonim válasza:
A férfiak szívéhez nem a gyomrán keresztül vezet az út. Hanem a bordáin át :)) Viccen kívül, tényleg nem azon keresztül, én nem is azzal fogtam meg:) Viszont imádja a vadételek, ha megkérdezem mit szeretne, mindig ilyenekt kér.
2/13 anonim válasza:
Ránk sem igaz a mondás, mert szinte semmit se tudtam főzni, mikor megismerkedtünk. :) Amúgy nála a tojásos nokedli a nyerő fejessalátával. (de sajnos nem tudom úgy elkészíteni, mint ahogy anyósom, aki már nem él).
3/13 anonim válasza:
Nalunk a sztrapacska nyert, amikor megkostolta, azt mondta viccesen, hogy mar csak ezert megerne elvennie :)
4/13 anonim válasza:
Mariiiiiii hozd a csibipipit ubisalit nokival:D
Barátnőm apja és anyja...így "jöttek össze":D
5/13 anonim válasza:
hat en se a foztommel fogtam meg a ferjemet:))de amugy ugy kulonosebben nincsen kedvence mindenevo szerencsem van mert nem valogat de ha valamit nagyon elrontok azert szol hogy meg ilyen roszat sose evett:))))
6/13 anonim válasza:
Nekem jelenleg nincs párom, de eddig mindegyik volt pasim ódákat zengett a túrótortámról :)
7/13 anonim válasza:
Tiramisu és házi raffaello :)
8/13 anonim válasza:
Brassói aprópecsenye sült krumplival.
9/13 anonim válasza:
Nekem nem kellett étellel megfogni, én a "lepedőakrobatika" híve vagyok..
:)
10/13 anonim válasza:
Tejszínes-fokhagymás csirkemell,sáfrányos rizzsel. 8éve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!