Egy szakácsot milyen étellel tudok levenni a lábáról? (. )
Erről eszembe jutott egy régi kedves kollégám sztorija arról, hogy hogyan adta tudtára a barátnője (azóta a felesége), hogy többre vágyik: kollégám legkedvesebb ételei a rántott csirke és a nokedli volt (nyilván nem így, együtt), a barátnő gondolt egyet és néhány hónapnyi együttjárás után, meghívta magához ebédre és rántott csirkét kapott nokedlivel :=) Azonnal tudta, hogy miről van szó :=)
Szerintem egyszerűen készítsd el a kedvencét, persze nem árt, ha összeillik a hús a körettel :=)
szerintem meg pont hogy egy szimpla de finom ételt kéne csinálnod. amit jól tudsz. :) én tuti nem kísérleteznék olyan étellel amit még nem csináltam. de te tudod. pl desszertnek nagyon finom a sajttorta is, friss eperrel a tetején. egy kicsit időigényesebb de nem bonyolult.
főételnek készíthetsz kuszkuszt, rengeteg kuszkuszos recept van a neten.(én mazsolás csirkemellest szoktam)
Szokott nálunk megjelenni, cimborám barátja, aki Welness-díjas mesterszakács. Néha főz, néha nem.
Egyszer pont nem ő volt a főző, megkérdeztük mit szeretne enni. A válasz: egy jó tökfőzeléket. Bárányborda, lazacfilé?
Ugyan kérem, ezek unalmasak már. Vágod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!