Hogyan kell tejberizst készíteni hogy ne legyen beton kemény? Olyan "menzásat" szeretnék! Vizet tenni kel bele?
Figyelt kérdés
Pontos arányokra és receptre vagyok kíváncsi,mert nekem állandóan kemény lesz!:(2013. márc. 18. 14:49
1/1 anonim válasza:
Sosem főztem dekára!
Ha már kész, és akkor melegen egy kicsit hígabb, mint a bekavart nokedli-tészta, akkor jó. Ugyanis ahogyan hűl, dermed, közben keményedik is.
Vagyis, ha megfőzted (=a rizs már puha), és úgy látod, akkor tölts még hozzá tejet/vizet, egy pár pillanatig forrald még vele. Utána zárd el alatta a gázt, elvileg akkor már jónak kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!