Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitöl lett beton kemény a gombóc?

Mitöl lett beton kemény a gombóc?

Figyelt kérdés
Tegnap turó gombócot csináltam. Most mikroban megmelegitettem és alig tudom elvágni...
2012. okt. 25. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:

tegnap milyen volt?


Hűtőben tároltad lefedés nélkül? Lefedve kell,mert kiszivja a hűtő a nedvességét,kiszárad,kemény lesz

2012. okt. 25. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap puha volt: Lefedve tároltam a hütöben..
2012. okt. 25. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
sajnos a mikro elvonja a maradék nedvességet is. esetleg gőz fölött melegítve jó lett volna.
2012. okt. 25. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is a hűtőben kiszáradt. A mikró viszont a nedvességet melegítené, de így csak még jobban megkeményedett.

Próbáld gőzben, fedő alatt felmelegíteni, talán az segít rajta.

2012. okt. 25. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Mikró nem vonja el a nedvességet, a hűtő igen

Ezért szoktam lefóliázni

Mikrótól önmagában nincs baja


Gőz fölött melegitsd meg,folyékony lekvár hozzá és ismét finom

2012. okt. 25. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
a mikro elvonja nedvességet, szárít...aki még nem vette volna észre.először kioldja,majd szépen elvonja az össz nedvet. akár aszalni is lehetne benne, a legalacsonyabb fokon, ha valaki győzné villanyszámlával.
2012. okt. 25. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!