Ha házi csokit szeretnék csinálni, a tejport nem helyettesíthetem tejjel?
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 13:44
11/13 TappancsMancs válasza:
A vizet csökkenteném benne úgy hogy a cukrot még éppen fel lehessen olvasztani. Annál több víz nem is kell bele. Aztán félretennék egy kis plusz pejport mert azzal ha túl lágy még mindig lehet masszívabbá/szárazabbá tenni. Aki szereti (pl én :) ) annak a tejpor meg sosem lehet túl sok.
12/13 anonim válasza:
elég félreérthetően írtam, de én is tudom hogy nem a tejportól lett folyós,, hanem amiatt, mert nem főztem eleget a cukrot a vízzel :)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2013. márc. 20. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!