Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pont egy hete dagasztottam be...

Pont egy hete dagasztottam be a kenyér tésztát, akkor nem sütöttem meg, betettem a hütöbe. Egy hetes. Szerintetek jó még?

Figyelt kérdés
élesztő, víz, só, liszt.... megmerjem sütni? látszatra nincs baja, kicsit száraz a teteje, szépen megvan kelve... de nem kóstoltam bele... :(

#kenyértészta
2013. márc. 14. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs savanyú szaga? Mondjuk az egy hetes tárolást még nem próbáltam, nálam max egy éjszaka volt. De próbált kisütni. ha az ezt követő kóstolás során megbukik, akkor kuka :)
2013. márc. 14. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

nem szándékos volt, bennt maradt a hütö aljában...

pont ezt akarom elkerülni, hogy kisüssem - és rossz a tészta

na, majd belekostolok...aztán meglátom

2013. márc. 14. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Használd fel kovásznak a következő kenyérhez. Fél kiló liszthez 20-25 dekát nyugodtan beletehetsz, kb. 1,5-2 dk élesztőt hozzá, nagyon finom kenyered lesz.
2013. márc. 14. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!