Tudtok olyan kenyér receptet, amivel az itthoni kenyér hasonló lesz a boltihoz?
Figyelt kérdés
Kenyeret, zsömlét, kiflit stb. szeretnék itthon sütni, állományjavítók , egyéb mesterséges dolgok nélkül, amivel a boltihoz hasonló állaga, íze lesz, olyan ropogós lesz a héja, mint a boltiknak.2013. márc. 1. 08:59
1/4 anonim válasza:
A héja attól lesz szép ropogós ha amikor sütöd kiveszed 5-10 percenként és vizes ecsettel bekenegeted! És a legvégén is bekened.
Egy szakácstanuló.
2/4 anonim válasza:
Miért akarsz a boltihoz hasonló vacak kenyeret sütni otthon? Állomány javítók nélkül finomabb kenyered lesz. A héja akkor lesz ropogós, ha rendesen megsütöd.
3/4 anonim válasza:
limarapeksege.blogspot.com Itt elég sok, jó recept van. Remélem tudtam segíteni. Üdv: Betti
4/4 anonim válasza:
attól pont nem lesz jó ropogós, ha "rendesen megsütöd", hanem vastag, kemény héjú lesz, megvannak annak a trükkjei, hogy hogyan lehet a boltihoz hasonló állagúra sütni egy kenyeret, csak mindenféle állomány és állagjavító adalékok nélkül - és erre én is Limara oldalát tudnám ajánlani,hihetetlen mennyiségű hasznos tipp található ott, én is onnan tanultam ki a kenyérsütés trükkjeit (mert korántsem olyan egyszerű, mint hinné az ember, ha tényleg jót akar)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!