Tényleg megromlik az étel ha kenyért mártogatnak bele? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 21:38
1/2 anonim válasza:
A keményitötartalmú élelmiszerek nedves közegben hamar elkezdenek erjedni.
Ha valamibe kenyeret mártogatsz, akkor kis morzsák mindig maradnak benne, és emiatt hamar meg tud romlani. Ez ugyanaz, mint amikor levesbe belefözik a tésztát, úgy az is hamarébb megforr.
2/2 anonim válasza:
Igen, elég egy kenyérmorzsa is, hogy erjedni kezdjen az étel.
amibe már beletunkoltunk kenyérrel, nem lehet későbbre eltenni, mert garantáltan megromlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!