Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tényleg megromlik az étel ha...

Tényleg megromlik az étel ha kenyért mártogatnak bele? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A keményitötartalmú élelmiszerek nedves közegben hamar elkezdenek erjedni.

Ha valamibe kenyeret mártogatsz, akkor kis morzsák mindig maradnak benne, és emiatt hamar meg tud romlani. Ez ugyanaz, mint amikor levesbe belefözik a tésztát, úgy az is hamarébb megforr.

2013. márc. 6. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, elég egy kenyérmorzsa is, hogy erjedni kezdjen az étel.

amibe már beletunkoltunk kenyérrel, nem lehet későbbre eltenni, mert garantáltan megromlik.

2013. márc. 7. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!