Tortába szeretnék marcipánkrémet belerakni, hogy csináljam?
Úgy szeretném, h megsütök egy piskótát, 3 felé vágom, így nézne ki a rétegelés:
-piskóta
-marcipánkrém
-piskóta
-valamilyen ízű krém ami illik a marcipánhoz (erre is kérek tippeket)
-piskóta
és a tetejére marcipán tömb kinyújtva..
Valami jól bevált íz, ami passzol (én nem szeretem a marcipánt, ezért nem tudom mi passzol hozzá ízileg..:-) )
És a fő kérdés ugye még hogy hogyan készítsem el a marcipánból a piskóta közé a krémet..(?)
Köszönöm aki segít!
Pontosan mit értesz az alatt, hogy marcipánkrém? Vagy ez maga a kérdés, hogy hogyan kell marcipánkrémet?
Amúgy a marcipán mindenhez illik. Tényleg, most így hirtelen nem tudnék édes krémet mondani, amihez ne passzolna, úgyhogy szerintem kedved szerint válassz, mert nem tudsz mellényúlni. Étcsoki, dió, kókusz, ananász... bármilyen gyümölcs... akár egy mascarponekrém...
Ja értem már! Azóta már elkészítetted a tortát? Ha igen, akkor megírhatnád milyen lett, ha nem, akkor mondom: a marcipánkrémet általában úgy csinálják, hogy főznek pudingot (mondjuk veszel vaníliás pudingport és azzal, vagy pedig tejet liszttel besűrítesz), és abba olvasztod bele a kis darabokra szedett marcipánmasszát.
Vagy ez egy másik megoldás, hogy zselatinnal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!