Chillis babot milyen darált húsból csináljam mi a legjobb hozzá?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 10:07
2/6 anonim válasza:
Én marha-sertés vegyesből szoktam.
5/6 Vacakcica válasza:
Sertésből és marhából is csináltam már.
De paraszt kolbásszal is szoktam készíteni szerintem feldobja a füstös íz.Így egy kicsit magyaros lesz ;)
6/6 anonim válasza:
Marhával marha finom, de sertésből gyorsabb.ha feles darálthúst veszel, akkor is ugyanúgy puhára kell párolni, mint a színmarhát. ha a párolt daráthús már félpuha, nyugodtan teheted rá a paradicsompürét,előbb megpuhul a hús.a konzervbabot csak a kész, már pardicsommal összekevert cuccba ted, annak már csak össze kell melegednie vele.(ha kukoricát is teszel bele, ugyanígy, csak a kész puha, paradicsomos szaftos húsos alapba )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!