HOgy kell tortába csokikrémet csinálni,?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 15:55
1/4 anonim válasza:
Èn fözök 2 csomag csokipudingból 500ml tejjel krémet.Ezt hagyom kihülni.200g margarint habosra keverek 180 g porcukorral.Mikor a puding kihüllt,ezt a margarint belekeverem mixerrel és 2-3 kanál nutellával.Nagyon fini krém lesz.
2/4 anonim válasza:
Én 2 dl tejszinben felolvasztok 1 tábla étcsokit, beteszem a hűtőbe, néha megkeverem, és 12 óra múlva habverővel krémesre keverem, nagyon finom tortakrém, mehet bele kis tejszinhab is a végén, ez még lágyítja az ízét.
3/4 anonim válasza:
2 dl tej, 2 ek rétesliszt ezt sűrűre főzöm, vízbe téve kevergetve hűtöm.
20 dkg Rama, 20 dkg porcukor 1 ek holland kakaó por ezt habosra keverem
a két elegyet összekeverem, ízlés szerint rum esenc-cel ízesítem.
ezt egy cukrász ismerősömtől kaptam, én nagyon imádom :)
4/4 anonim válasza:
Ehhez az utolsóhoz hasonlót készítek én is, vagyis főzött krémet keverek össze (lehűtve) vajas krémmel.nagyon finom könnyű krém lesz belőle.
annyi a különbség, hogy én sima liszttel és vajjal csinálom, és nekem csak cicás kakaóporom van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!