Hogyan tudok olyan szilárd és finom csokikrémet csinálni, mint amilyen a cukrászdai csokoládétortákban van?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 19:20
1/3 anonim válasza:
1 normál tortához csinálsz egy csomag vaníliás pudingot 1 dl tejjel kevesebbel, mint ahogy rá van írva, viszont egy kanál cukorral többel, majd ha kihült 25 dkg kihabosított vajhoz hozzákevered. Ráma margarinnal is jó, de finomabb vajjal. Ez az alapvajkrém, ezt tovább ízesíthető bármivel (gyümölccsel, dióval, kakaóporral, aromával stb.)
(pék-cukrász)
2/3 A kérdező kommentje:
próbáltam már így, de nem lett olyan finom igazi csokikrém :(
2012. okt. 5. 22:18
3/3 anonim válasza:
Jól ki kell habosítani ez a titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!