A vaj mitől habosodik jol, illetve mi befolyásolhatja hogy jobban habosodjon a vaj felverés közben?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 10:47
1/3 anonim válasza:
Ha elég puha és elég gyorsan kevered.
2/3 anonim válasza:
Igen puhának is kell lennie és porcukorral kell felverni, de én hallottam olyat is, hogy egy kis vizet is lehet beletenni, vagy sziruppal is felverheted, akkor totál habos lesz.
3/3 anonim válasza:
Cukrásztól tanultam: adj hozzá egy kecés olajat. Hihetetlenül könnyű, habos krém lesz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!