Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vaj mitől habosodik jol,...

A vaj mitől habosodik jol, illetve mi befolyásolhatja hogy jobban habosodjon a vaj felverés közben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha elég puha és elég gyorsan kevered.
2013. márc. 6. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen puhának is kell lennie és porcukorral kell felverni, de én hallottam olyat is, hogy egy kis vizet is lehet beletenni, vagy sziruppal is felverheted, akkor totál habos lesz.
2013. márc. 6. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Cukrásztól tanultam: adj hozzá egy kecés olajat. Hihetetlenül könnyű, habos krém lesz az eredmény.
2013. márc. 6. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!