Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Boltban szoktam venni raviolit...

Boltban szoktam venni raviolit amit csak ki kell főzni. Mindig összeragad. Miért? Mit tegyek ellene? Nem túl esztétikus.

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 00:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Tegyél egy evőkanál olajat a főzővízbe.

Csak akkor rakd bele a raviolit, mikor már forr, keverd meg és a zacskón lévő ideig főzd, utána szűrd le. Így nem fog összeragadni

2013. márc. 4. 00:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok.


És ha sokat csinálsz, akkor ne egyszerre főzd ki, max egy zacskóval egyszerre, hogy jó bő legyen a főzővíz.

2013. márc. 4. 00:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Azon túl, hogy a főzővízbe is teszel olajat, egy kis meleg vajra vagy olajra tedd a leszűrt tésztát és óvatosan keverd át, hogy mindenhol érje a kevés zsiradék.
2013. márc. 4. 06:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
nem kell túlfőzni és akkor nem ragad össze ;)
2013. márc. 4. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kifőzted mosd át hideg vízzel, majd tedd olajra és forgasd át villával.
2013. márc. 4. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!