Kaptam tegnap 2 patisszont (kicsik) kezdő háziasszony vagyok de nagyon. Hogy kell azt kirántani? Azt tudom hogy liszt tojás zsemlemorzsa de az előkészületeit nem tudom.
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 06:31
1/5 anonim válasza:
Megpucolod,levágod a héját,felszeleteled,ne vékonyra ne vastagra.Kb 1cm vastag szeletekre.Utána besózod.Kijön a leve ,én azt leszöktam itatni papírral.Aztán panírozni,és sütni.
Ha nem vársz a sózás után az sem baj.Akkor több lisztet vesz fel.
2/5 anonim válasza:
Vékonyan hámozd meg, vágd ketté és a közepén lévő magházat kanállal vájd ki. Vágj belőle olyan centi, másfél centi vastag szeletkéket. Picit sózd meg és panírozhatod. Nem kell sok sütés neki, csak amig a panir szint kap.
3/5 A kérdező kommentje:
Huu,nagyon szépen köszönöm azt hittem bonyolultabb:)
2009. szept. 12. 07:58
4/5 anonim válasza:
ha tégnyeg kicsi és zsenge a héja, akkor nem kell meghámozni
pl ha nagyobb, mint egy kistányér és nehéz szeletelni, akkor hámozás, ha könnyen vágja a kés, akkor nem kell
finom a héja is
5/5 anonim válasza:
ja és ugyanígy, ha kicsi és picik a magok, azt se kell kivájni, csak ha már nagy, kemény magok vannak benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!