Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti mit főztök ma ebédre?

Ti mit főztök ma ebédre?

Figyelt kérdés

2013. márc. 3. 09:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Tyúkhús leves , kakashere pörkölt , nokedli, barack befőtt , rakott palacsinta, pannacotta málna öntettel :D Ha kell valamelyik recept írj privátba :) )
2013. márc. 3. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/26 anonim ***** válasza:

úgy tűnik csak nálunk van nagyon hóvége...

borsópörkölt lesz

2013. márc. 3. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/26 anonim ***** válasza:

Túl sok húst olvasztottam ki, így sütöttem belőle natúr szeletet, ez le lesz fagyasztva máskorra.

Mára tepsiben sütöm meg felcsíkozva, krumplival, lecsósan.

2013. márc. 3. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/26 anonim ***** válasza:

Curryt gerslivel :)

A currybe kerül kétféle currypor, chili, hagyma, krumpli, répa, cékla, sütőtök, alma, talán egy pici cukkini (nincs nyár, hogy olcsó legyen, de uborkát nem kap, pedig az remek bele, de az nemcsak drága, de tökéletes is nyersen), kis maradék retek és kelkáposzta, s egy pici zabpehely. Azt hiszem, más nem :) Lilakáposztát mégse, elég csavar a szokásoshoz képest a cékla.

Kedvelem nagyon :)

2013. márc. 3. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/26 anonim ***** válasza:
Zöldségleves, tökfőzelék, fasírt, és egy vaníliás krémmel töltött piskóta, tetején tejszínhabbal, csokimázzal.
2013. márc. 3. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/26 A kérdező kommentje:

A borsópörkölt fejedelmi kaja! Én még hó elején is meggondolom, hogy mikor veszek ki a fagyómból borsót: húslevesbe, rizses húsba és rizi-bizibe! Pörköltet majd nyáron, amikor lehet borsót enni borsóval! De köszi.


shiNIN!

Ezeket nyersen összedarabolod, megfűszerezed, és ezt eszed reggel, este, vagy elfelejtetted mellé írni a sülthúst?????


Köszi a válaszokat, mennek a zöld-pacsik!

2013. márc. 3. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:
200 ft egy üveges borsókonzerv, nem tudom miről beszélsz.
2013. márc. 3. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/26 anonim ***** válasza:

Megfőzöm azért :D A krumpli miatt ez, úgy gondoltam, egyértelmű, különben is főzésről szólt a kérdés :D

Húst nem eszem, mindig sokkal jobban szerettem a zöldségeket (van azért kivétel, a házi disznótoros és a minél frissebb nyers lazac, de ilyenekhez nem szoktam gyakran hozzájutni).

2013. márc. 3. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/26 anonim ***** válasza:

Egy masszívan borsós étel szerintem sem olcsó... Egy kiló zsenge mirelit borsó és éppcsak megkóstoltuk, jól se laktunk vele...

Beledobálni mindenfélébe (zöldséges rizs, zöldségleves, miegymás), az már rendben van, akkor olcsó és roppantul feldobja az adott étket.

2013. márc. 3. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/26 A kérdező kommentje:

Én is arról beszélek, amiről shiNIN:

Amikor még a zöme volt a piacon, egy kg-ot adtak csövesen 400 Ft-ért, ha vettem 4 kg-ot = 1600-ért, megpucoltam, maradt tisztán 2 kg, 1600-ér. Kilója 800 Ft.

Számold át, hogy az üvegben levő tiszta-borsó hány Ft-ra jön ki kilója. Mert a 200 Ft-ban még benne van az üveg ára, az elkészítési munkadíj, és a kereskedők haszna is. 800 Ft/kg-nál biztosabb többre jön ki, ha csak tisztán a borsóra vetíted az árát.

2013. márc. 3. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!