Mit főztök holnap ebédre?
Figyelt kérdés
Valami finom egyszerü ételt szeretnék holnap főzni. De 3 éves "asszonykodásom" óta ilyen tanácstalan még soha nem voltam.2011. szept. 14. 19:47
1/12 anonim válasza:
Pont én is ilyen helyzetbe kerültem. Valami nagyon egyszerűt szeretnék csinálni, mert ágyhoz vagyok kötve a lábam miatt, de azért mégis kell valami ennivaló. Én arra jutottam, hogy grízgaluska levest csinálok. De sok egyszerű étel van, pl. krumplis tészta!
2/12 anonim válasza:
Én paradicsomos húsgombócot fogok csinálni, bár lehet hogy az nem a legegyszerűbb.
3/12 anonim válasza:
több napra főzök ugyhogy lesz lecsó meg rakott karfiol.
4/12 anonim válasza:
Spenót tükörtojással
Pirított csirkemáj sós burgonyával
Harcsapaprikás túrós-tejfölös csuszával
Mákos guba
Én sárgaborsó főzeléket főzök,és egyben sült fasírtot sütök hozzá.
5/12 anonim válasza:
Babgulyást főzök sertéshúsból. Tudom, hogy marhahúsból az igazi, dehát sovány pénztárcával nem válogat az ember gyereke túlzottan. A levessel eszünk kenyeret, aztán később csinálok fánkot vagy lángost, még nem döntöttem el.
6/12 anonim válasza:
gulyásleves, lusta lángos
ma székelykáposzta volt, az sem egy nagy művészet
7/12 anonim válasza:
nálunk holnap gyümölcsleves, hentestokány+párolt rizs és savanyú uborka lesz
de: rizseshús, tarhonyáshús, gyümölcslevesek, zöldséglevesek, rakott ételek, paprikáskrumpli, tészták, lecsó, főzelékek ezek hamar megvannak
8/12 anonim válasza:
Én szecsuáni pulykamellet rizzsel.
9/12 anonim válasza:
ma tökfőzelék lesz a fagyóba elmentett pár fasírttal, holnap a kedvencem, gombapaprikás rizzsel.
de még lehet, hogy megfordítom a sorrendet:))
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
köszönöm a sok jó ötletet!
Végül zuzapörkölt lesz krumplival az ebéd!
A ti ötleteitek is jók lesznek mondjuk holnapra:
2011. szept. 15. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!