A krumplit késsel vagy zöldség hámozóval pucolod?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 13:46
1/13 anonim válasza:
Mindig késsel :) A zöldséghámozót a répánál használom, kb. minden más késes.
3/13 anonim válasza:
késsel,nekem a hámozóim mindig szarok bár lehet csak azért mert mindig a legolcsóbbat vettem:)
4/13 anonim válasza:
Kiskés mindenhez!
Nagy darab hús szeléséhez jár a nagy kés. :)))
5/13 anonim válasza:
Én késsel csinálom.
Egyszer vettem hámozót, de azzal folyton csak a szívás volt, meg az éle nagyon hamar elment neki, így inkább kivágtam a francba, késsel egyébként gyorsabban megy a dolog.
6/13 anonim válasza:
Késsel.
De ezen elgondolkodtam: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=a4b..
7/13 anonim válasza:
Csakis hamozoval,gyorsan es vekonyan hamoz,ilyen van.
8/13 anonim válasza:
Hámozóval, hogy maradjon krumpli is =)
9/13 anonim válasza:
A hajába főtt krumpli pucolásához persze, hogy elegendő a kezed!
10/13 anonim válasza:
Én a héjában főtt krumplit is késsel hámozom. Kézzel megakad itt-ott, de ez erősen krumplifüggő. Amit mi veszünk, azt nem jól lehet kézzel.
Bográcsozásnál volt, hogy krumplit kellett pucolni, mindenki hámozóval, csak én késsel... Minden konkáv, hibás vagy bármi más okból nem sima krumplit hozzámvágtak, mert azt csak késsel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!