Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem el a karajt...

Hogyan készítsem el a karajt a hidegtálra?

Figyelt kérdés
Kolbásszal töltve ,illetve fasírt már megvan,de még valamit jó lenne rátenni a hidegtálra.Van ötletek,hogy hogyan készitsem el a karajt?A legjobb lenne,ha.minél gyorsabb és egyszerűbb lenne:-).
2013. márc. 2. 07:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Csontot szedd le, klopfold ki, sózod,egyik oldalát megszórod borssal, megkened vastagon mustárral.

Csirkemájat levesszűrőbe rakd, lobogó forró vízbe márts annyi időre, hogy a véres lé kiforrjon belőle.

A mustárral megkent husszelet egyik végébe tegyél egy szem májat, a másik végét csak símán hajtsd rá.

Ettől kezdve:

- bepanírozod és mint rántott töltött húst rakod a tálcára

- alufóliát csíkokra vágod, a husit panírozás nélkül! belecsomagolod (én dupla fóliába raktam), a fólia széleit szorosan tekerd vissza. Bő forró zsírban először az egyik oldalát sütöd 10 percig, majd a csomagokat megfordítva a másik oldalukat is 10 percig. Csodálatos rózsaszínű, kívül ropogós, belül puha töltött husid lesz belőle.

(Ne süsd tovább, mert megég!)

2013. márc. 2. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha egybe van fokhagymásan pácold be : Tepsibe süsd meg majd szeleteld fel vékonyra ..
2013. márc. 2. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!