Hogyan készítsem el a karajt a hidegtálra?
Figyelt kérdés
Kolbásszal töltve ,illetve fasírt már megvan,de még valamit jó lenne rátenni a hidegtálra.Van ötletek,hogy hogyan készitsem el a karajt?A legjobb lenne,ha.minél gyorsabb és egyszerűbb lenne:-).2013. márc. 2. 07:40
1/2 anonim válasza:
Csontot szedd le, klopfold ki, sózod,egyik oldalát megszórod borssal, megkened vastagon mustárral.
Csirkemájat levesszűrőbe rakd, lobogó forró vízbe márts annyi időre, hogy a véres lé kiforrjon belőle.
A mustárral megkent husszelet egyik végébe tegyél egy szem májat, a másik végét csak símán hajtsd rá.
Ettől kezdve:
- bepanírozod és mint rántott töltött húst rakod a tálcára
- alufóliát csíkokra vágod, a husit panírozás nélkül! belecsomagolod (én dupla fóliába raktam), a fólia széleit szorosan tekerd vissza. Bő forró zsírban először az egyik oldalát sütöd 10 percig, majd a csomagokat megfordítva a másik oldalukat is 10 percig. Csodálatos rózsaszínű, kívül ropogós, belül puha töltött husid lesz belőle.
(Ne süsd tovább, mert megég!)
2/2 anonim válasza:
Ha egybe van fokhagymásan pácold be : Tepsibe süsd meg majd szeleteld fel vékonyra ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!