A "hagyományos" helyett, hogyan készítsem el a gombapaprikást?
te érted a saját kérdésedet ?
mert ha igen ,akkor kicsit kifejthetnéd nekünk is
Ha azt akarod, hogy a végeredmény gombapaprikás legyen, akkor:
- nem hagyhatod ki belőle a dinsztelt hagymát, és a paprikát.
- variálhatod, hogy esetleg nem teszel rá tejfölt, tejszínt
- variálhatod, hogy elhagyod a liszttel való besűrűsítést, (akkor viszont meglehet, hogy levesed lesz)
Vagy nem ragaszkodsz ahhoz, hogy paprikás legyen a gombából, hanem valami más kaját próbálsz készíteni belőle.
Szerintem érthető a kérdésem...
Köszi a hasznos válaszokat, tényleg teszek bele egy kis húst :D
Soha nem szoktam lisztet semmilyen paprikásba tenni, mert nem kell bele. Úgy készítem, mint a húsból főzöttet.
Zsíron hagymát dinsztelek, rá pirospaprika, arra a gomba. De vizet nem teszek alá,legfeljebb nagyon keveset, mert elég sok levet enged. Mire megfő, nem szabad csak szaftnak lenni, levének nem. Tejfölt akkor teszek bele, ha már kész.
Természetesen sót,borsot és egy kevés bazsalikomot is teszek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!