Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek így?

Mit főzzek így?

Figyelt kérdés
nem tudok ma nagy főzés-sütést csinálni, viszont valamit szeretnék összedobni. azért van szűkítve a kör, mert friss kenyeret sütöttem és mellé szeretnék valamit készíteni. pörköltöt nem akarok, szendvicsnek sem szeretném megcsinálni (volt mostanság). bundás kenyérre gondoltam, de azért még várom az ötleteket. levest sem szeretnék csinálni. még esetleg a rántotta jutott az eszembe, vagy valamilyen csípős egytálétel pl paprikáskrumpli. esetleg még valami jó ötletek? lehet kreatív vagy különleges is, a lényeg hogy kenyér kelljen mellé vagy kenyérből készüljön. köszi :)
2013. febr. 25. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Fasirt is hamar megvan,lecsó,tojasos lecso.fözelékek.
2013. febr. 25. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Chillis bab , töltött káposzta , Bab főzelék - kenyére kenve , Sólet , Tatár beestek
2013. febr. 25. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:
chilis bab..:)
2013. febr. 25. 10:28
 4/9 anonim ***** válasza:
rántotta, bableves
2013. febr. 25. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Hagymás bab! Nagyon finom és gyorsan megvan.
2013. febr. 25. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Grillezett steak
2013. febr. 25. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Rakott krumpli

Krumpli főzelék (tejfölösen) tükör-tojással, virslivel, főtt vagy sült kolbásszal

Fasírozott zöldbab-főzelékkel, krumpli-főzelékkel, sült krumplival, tört-krumplival

2013. febr. 25. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is a csilisbabra szavaszok, persze konzerv babbal és kukoricával,jó tartalmas szafttal, amit lehet a puha kenyérrel tunkolni. időben sem sok, és nagyon finom.
2013. febr. 25. 11:06
 9/9 anonim ***** válasza:

A kenyérből piríthatsz szeleteket, és tálalhatod fokhagymásan-sajtosan egy tál zöldségkrémleves mellé.

Amit nagyon szeretek kenyérből:

[link]

A félbevágott kenyérszeleteket srégen egy tálba sorakoztatva is kisütheted, így nagyon jól néz ki, mikor elkészül. Könnyűnek tűnik, de megtévesztő, 4-5 szelettel jóllakik egy átlagember. Én mozzarella szeleteket is rakok a paradicsom alá, vagy megszórom parmezánnal.

Egyebek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem egyébként bármilyen ragu pl. tárkonyos gomba-vagy pulykaragu mellé is remekül megy a friss kenyér, de pár szelet grillhúshoz is akár, fűszeres vajjal kínálva. Csinálhatsz belőle vadast is kenyérgombócokkal. A maradékból meg pirított kenyérkockákat cézár salátának.

2013. febr. 25. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!