Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek, ami hidegen is...

Mit főzzek, ami hidegen is ehető és nagy mennyiségben készíthető?

Figyelt kérdés
Lakásfelújításba kezdünk és jó nagy adag ételt akarok készíteni a segítő barátoknak, viszont nem fogok tudni melegíteni. Ehhez kérek étel-ötleteket. Köszönöm.
2013. febr. 23. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Nekem ami bevált nagyon ilyen esetekre: Baconba göngyölt csirkemáj kisütve sütőben. Kb. 30 perc alatt kész van, csak egy kis bors kell rá, semmi más fűszer. Hidegen szeletelve paradicsommal, hagymával, uborkával, kenyérrel szoktuk enni, isteni. :) (és nem is túl drága étel).
2013. febr. 23. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Krumplisaláta, sajttal töltött pulykamell, fasírt, töltött tojás, párolt zöldség saláta, esetleg túrós vagy káposztás tészta, gyümölcsleves.

Én ezeket szeretem/tudom megenni hidegen. :)

2013. febr. 23. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
kocsonya
2013. febr. 23. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
franciasaláta
2013. febr. 23. 20:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 23. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

pizza

fasirozott, rántott hús, rántott sajt-gomba hozzá párolt zöldségek, friss kenyér, majonézes krumlisaláta, illetve mindenféle saláták

hurka-kolbász kenyérrel, mustárral, savanyú káposztával

quiche lorraine

valami sütemény desszertként

2013. febr. 23. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

franciasaláta, majonézes kukoricasaláta, krumplisaláta ezekhez bagett kenyér, laktató és finom is

fasírt, stefánia vagdalt, húgolyók, mozzarella sajtgolyók egy szép tálcán ízlésesen elhelyezve körülette csemegeuborka

baconbe tekert csirkemell és csirkemáj

sült husok mondjuk ezt kenyérre kenve szerintem nagyon jó hozzá csemegeuborka vagy lilahagyma

tányéron kolbászkarika, töpörtyű, szalámi, ehhez kenyér,vaj, csemegeuborka

pizzácsiga, kakaóscsiga, piskóta, almáspite, fánk

pogácsa, perec

2013. febr. 23. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Én költözködéskor sütöttem egy hatalmas vajling fasírtot, amit kétfelé vettem és a régi meg az új lakásban is kitettem puha kenyérrrel, csemege uborkával, szalvétával. aki megéhezett kiszolgálta magát, egy percet pihent, míg bekapta és ment tovább a meló.

De , ha meg tudsz teríteni asztalhoz is ülhettek vele, és ott már lehet salátákat is kínálni mellé.

akkor viszont ránthatsz ki csirkemájat, húst is a fasírt mellé.

2013. febr. 24. 05:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Suss egy tepsi disznotorost es kesz :). Minden sulthus alkalmas erre, a helyszinen csak szeletelni kell, radobni egy szelet kenyerre savanyuval es kesz. A savanyura pedig jol megy az alkohol kesobb, ha kesz a koltozes :)
2013. febr. 24. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!