Mit főzzek, ami hidegen is ehető és nagy mennyiségben készíthető?
Krumplisaláta, sajttal töltött pulykamell, fasírt, töltött tojás, párolt zöldség saláta, esetleg túrós vagy káposztás tészta, gyümölcsleves.
Én ezeket szeretem/tudom megenni hidegen. :)
pizza
fasirozott, rántott hús, rántott sajt-gomba hozzá párolt zöldségek, friss kenyér, majonézes krumlisaláta, illetve mindenféle saláták
hurka-kolbász kenyérrel, mustárral, savanyú káposztával
quiche lorraine
valami sütemény desszertként
franciasaláta, majonézes kukoricasaláta, krumplisaláta ezekhez bagett kenyér, laktató és finom is
fasírt, stefánia vagdalt, húgolyók, mozzarella sajtgolyók egy szép tálcán ízlésesen elhelyezve körülette csemegeuborka
baconbe tekert csirkemell és csirkemáj
sült husok mondjuk ezt kenyérre kenve szerintem nagyon jó hozzá csemegeuborka vagy lilahagyma
tányéron kolbászkarika, töpörtyű, szalámi, ehhez kenyér,vaj, csemegeuborka
pizzácsiga, kakaóscsiga, piskóta, almáspite, fánk
pogácsa, perec
Én költözködéskor sütöttem egy hatalmas vajling fasírtot, amit kétfelé vettem és a régi meg az új lakásban is kitettem puha kenyérrrel, csemege uborkával, szalvétával. aki megéhezett kiszolgálta magát, egy percet pihent, míg bekapta és ment tovább a meló.
De , ha meg tudsz teríteni asztalhoz is ülhettek vele, és ott már lehet salátákat is kínálni mellé.
akkor viszont ránthatsz ki csirkemájat, húst is a fasírt mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!