Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A babfőzeléket habarással...

A babfőzeléket habarással vagy rántással készítitek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig berántok minden főzeléket.Csak a különféle szószokat habarom.
2009. szept. 9. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden főzeléket berántok.
2009. szept. 9. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy szakács ajánlotta, és tényleg jó, egyszerre mindkettővel készíteni!
2009. szept. 9. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem anyukám ajánlotta, hogy mindkettővel.

Krémesebb, símább.

2009. szept. 10. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!