A babfőzeléket habarással vagy rántással készítitek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 20:05
1/4 anonim válasza:
Én mindig berántok minden főzeléket.Csak a különféle szószokat habarom.
2/4 anonim válasza:
Én is minden főzeléket berántok.
3/4 anonim válasza:
Egy szakács ajánlotta, és tényleg jó, egyszerre mindkettővel készíteni!
4/4 anonim válasza:
nekem anyukám ajánlotta, hogy mindkettővel.
Krémesebb, símább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!