Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet elkésziteni ugy...

Hogyan lehet elkésziteni ugy a sóskát hogy kicsit édes legyen és habarással?

Figyelt kérdés
Mert itthon anyosoméknál rántással csinálják én pedig megszoktam hogy kicsit édes mert édesanyám i igy csinálta és szeretném én is igy elkésziteni
2011. jan. 31. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Friss sóskából:

Kevés olajon megfonnyasztom, majd összeturmixolom.

Felengedem vízzel, teszek vele csipetnyi sót.

Majd ha már fő, teszek vele, tejjel simára kevert lisztet, és cukrot.

Felfőzöm, elzárom.

A tejet helyettesítheted tejszínnel is.


Szilvi

2011. jan. 31. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Amennyire én gondolom, a habarásba sok tejföl és tejszín kell, attól felhígulhat a savanykás íz.
2011. jan. 31. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is tejjel és liszttel szoktam besűríteni. Cukor ízlés szerint, de én sokat teszek bele.
2011. jan. 31. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!