Hogyan lehet elkésziteni ugy a sóskát hogy kicsit édes legyen és habarással?
Figyelt kérdés
Mert itthon anyosoméknál rántással csinálják én pedig megszoktam hogy kicsit édes mert édesanyám i igy csinálta és szeretném én is igy elkésziteni2011. jan. 31. 14:33
1/3 anonim válasza:
Friss sóskából:
Kevés olajon megfonnyasztom, majd összeturmixolom.
Felengedem vízzel, teszek vele csipetnyi sót.
Majd ha már fő, teszek vele, tejjel simára kevert lisztet, és cukrot.
Felfőzöm, elzárom.
A tejet helyettesítheted tejszínnel is.
Szilvi
2/3 anonim válasza:
Amennyire én gondolom, a habarásba sok tejföl és tejszín kell, attól felhígulhat a savanykás íz.
3/3 anonim válasza:
Én is tejjel és liszttel szoktam besűríteni. Cukor ízlés szerint, de én sokat teszek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!