Hogy kell elkészíteni azt a cukormázbevonatot, ami a mignonon (és más bolti édes sütiken) van?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 22:27
1/2 anonim válasza:
A cukrászatban először fondánt készítenek:
És így használják tovább:
Egyszerűsített, házi megoldás:
Néhány másik ötlet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__11..
2/2 A kérdező kommentje:
Kösziiii!
2009. ápr. 12. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!