Hogyan kell elkészíteni az édes kömény teát?
A gyógyszertárba azt mondta a csaj hogy 1 dl.-hez egy mokkáskanálnyi ilyen magot tegyek bele.Ezt utána le kell szűrni?VAgy hogy kell ezt elkészíteni?Cukrot ehhez is tenni kell?Mert a kamilla teához a dokinéni azt mondta egy csapott mokkáskanálnyi kristálycukrot tehetek.
Előre is köszi!
Szia!
Igen, csak forrázd le (az arányok jók, amit írtál), szűrd le, sztm üresen add, nagyon finom aromás tea üresen is, kislányom születése óta csak ilyet iszik.
Amúgy a dm-ben lehet kapni filteres bio édeskömény teát, én azt szoktam venni, nem kell szűrögetni.
Egyik teába sem kell cukrot tenni - max hashajtáshoz szoktak a kamillába, de nekünk pl. anélkül is hatásos volt. (Épp tegnap mondta egy doktornő a tvben, hogy amíg lehet semmilyen cukrot nem kell a baba kajájába tenni, mert a korai cukrozás lehet az alapja a később kialakuló cukorbetegségnek, magasvérnyomásnak, elhízásnak.)
15 hós kislány anyukája
Szia!
Nekem nem ezt mondták a gyógyszertárban, hanem hogy csak egy csipet magot tegyek a teába, hogy gyenge főzet legyen, én így is készítem (4 hetes a babám). Cukrot én sem rakok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!