Sürgős! Épp borsó főzeléket készítek eddig rántással csináltam most gondoltam kipróbálom habarással! 2 tejfölhöz tettem 4 evőkanál lisztet, de így is elég híg! Mit csináljak hogy sűrübb legyen? Nincs több tejfölöm!
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 12:37
1/6 anonim válasza:
Szórj bele lisztet és közbe kavard.
2/6 A kérdező kommentje:
És az ellen mit tegyek hogy ne legyen túl tejföl íze?Mert sajna nagyon érezni!:-s
2011. márc. 3. 12:43
3/6 anonim válasza:
Ha van tejed, az jobb. Én nem szoktam a zöldborsó főzelékbe tejfölt tenni, csak tejet, és nem liszttel, hanem keményítővel habarom be.
4/6 anonim válasza:
Én sem teszek tejfölt soha. hideg vizbe, vagy tejbe keverj pár kanál lisztet ha még mindig hig, ereszd a főzelékbe. Én a végén egy csokor petrezselyemmel szoktam izesiteni. Kis cukor elveheti a tejföl savanyuságát.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszike!Raktam már bele cukrot is de nem az igazi!Legközelebb maradok a rántásnál!
2011. márc. 3. 13:28
6/6 anonim válasza:
Ha zöldborsófözeléket habarni akarsz, akkor nem szabad tejfölt beletenni, hanem a lisztet kevés tejjel kell elkeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!